Data oficiala de lansare a noului Galaxy S7

Now Reading
Data oficiala de lansare a noului Galaxy S7


Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Samsung va da startul Targului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona, avand programat un eveniment special cu o zi inainte.

Anul acesta targul de tehnologie de la Barcelona va avea loc in luna februarie, iar Samsung isi va prezenta noutatile pe data de 21 februarie, printr-un eveniment special. Confirmarea vine prin intermediul unui clip postat de Samsung online. Videoclipul pune accentul pe noul dispozitiv de realitate virtuala al companiei si anunta la final data de 21 februarie ca fiind cea in care vor fi dezvlauite mai multe detalii.

Urmand prezentarii oficiale, Galaxy S7 este asteptat sa ajunga in oferta magazinelor din Statele Unite si Europa incepand cu data de 11 martie.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA