De ce este recomandat sa muti folderul personal de setari din Windows 10

Now Reading
De ce este recomandat sa muti folderul personal de setari din Windows 10


Dacă aveți mai multe unități fizice, este recomandat sa mențineți folderul pentru sistemul de operare (Local Disk C) sa nu se umple de informatii prea multe prin deplasarea folderelor implicite (Muzică, Imagini, Documente și așa mai departe) pe o unitate secundară.

Când adăugați un nou cont de utilizator, în timpul instalării inițiale sau ulterior acestui pas, Windows 10 creează un folder de profil de utilizator în C: \ Users, cu numele dvs. de utilizator (sau o variantă asemenatoare) ca nume al folderului de profil. Apoi, acesta umple noul profil cu dosare de date implicite.

Pentru majoritatea dispozitivelor Windows 10, aceasta este o configurație perfect acceptabilă.

În anumite circumstanțe, totuși, este logic să mutați unul sau mai multe dintre aceste subfoldere într-o locație nouă. Dacă aveți un PC desktop cu o unitate solidă relativ mică ca unitate de sistem și o unitate de date mult mai mare, de exemplu, puteți păstra o colecție mare de medii digitale pentru a evita umplerea spatiului de stocare de pe partitia C: deplasând folderele Imagini și muzică pe o partitie de date separat.

PUBLICITATE

Același lucru este valabil si dacă aveți un laptop cu un card MicroSD instalat permanent (deși performanța mai lentă a suportului amovibil este un alt factor de luat în considerare).

Pentru a efectua mutarea, deschideți C: \ Users, faceți dublu clic pe dosarul profilului dvs. de utilizator, apoi faceți clic cu butonul din dreapta pe oricare dintre subfolderele implicite de acolo și faceți clic pe Proprietăți.

În fila Locație, faceți clic pe Mutare, apoi selectați noua locație pentru acel director. (Dacă introduceți o cale care nu există, Windows se va oferi să o creeze pentru dvs.)

Faceți clic pe OK sau Aplicați și veți vedea un mesaj ce va intreaba dacă doriți să mutați fișierele din dosarul existent în noua locație. În general, ar trebui să spuneți da acestei solicitări.

Repetați acest proces pentru orice alt dosar pe care doriți să îl mutați.

Notă: Este posibil să fiți tentat să încercați să mutați întregul dosar de profil de utilizator pe o unitate separată. Aceasta este o idee rea intrucat ar putea sa afecteze functionarea corecta a sistemului de opare, intrucat in acel folder sunt salvate si unele setari de rulare ale Windows.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA