Dead Trigger 2, un shooter cu zombie pentru Android

Now Reading
Dead Trigger 2, un shooter cu zombie pentru Android


Overview
Platforma joc

Android, iOS

Positives

Grafica interesanta,
Gameplay atractiv

Negatives

Control comenzi greoi

Our Rating
User Rating
Rate Here
Grafica joc
Gameplay joc
Bottom Line

Captivant

Our Rating
User Rating
1 rating
You have rated this

Jocurile de tip shooter au devenit din ce in ce mai populare si pe dispozitivele mobile sau tablete, iar Dead Trigger 2 este un nou titlu ce se adauga listei.

Disponibil in mod gratuit pe Google Play, Dead Tirgger 2 va pune in pielea unui soldat care a supravietuit apocalipsei ce a transformat foarte multi oameni in zombii. Scenariul este extrem de familiar cu multe filme si seriale de la Hollywood, iar acum aveti ocazia sa intrati in pielea unui personaj.

Primul lucru care ne-a atras atentia este grafica jocului care te captiveaza din primul moment si te face sa crezi ca studioul producator chiar si-au dat silinta sa fac un joc atractiv.

Comenzile sunt insa cele care m-au pus in dificultate putin, dar poate ca a fost mai mult vorba de acomodarea cu ele. Pe de o parte ai controalele de miscare si directie in partea stanga de joc a ecranului pe care trebuie sa ti apasat si pe alta ai in partea dreapta o zona pe care trebuie sa ti apasat ca sa inaintezi. Controlul de directie este ca un fel de trackpad si trebuie sa fi destul de atent cum ti apasat sau in ce zona, nu de multe ori lovindu-ma de pereti si obstacole.

PUBLICITATE

Jocul te pune sa indeplinesti anumite misiuni care iti sunt afisate pe ecran, fie sa te intalnesti cu o femeie, ce iti va fi un fel de partener de misiune, fie sa salvezi pe cineva aflat in pericol. Pe parcursul misiunii vei avea o sageata de directii care iti va indica locul unde trebuie sa ajungi. Vei avea de-a face cu diversi monstrii sau zombii pe care ii poti omori cu arsenalul de arme. Initial vei avea la dispozitie o cheie franceza iar pe parcurs vei putea colecta arme si munitii. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta folosorii lor, acestea functioneaza automat cand va apropiati de un zombie si aveti tinta spre el.

Pe masura ce indepliniti obiective veti putea sa va imbunatiti arsenalul de arme, sa va cumparati armuri sau medicamente ce va ajuta sa va recuperati mai repede. Intreg jocul se bazeaza pe mai multe misiuni ce se desfasoara de-alungul mai multor continente si pe masura ce vei avansa, vei si evolua. Spre exemplu vei putea deveni si stapan pe diverse puturi de petrol ce la un anumit interval de timp iti aduc bani ce pot fi folositi pentru a achizitiona diverse obiecte.

Daca nu ni s-ar fi parut putin dificil modul de control, Dead Trigger 2 este un joc extrem de interesant si captivant ce merita sa iti petreci cateva zeci de minute cu el in fiecare zi.

[youtube width=”640" height=”420"]https://www.youtube.com/watch?v=drsYP3ARZhk[/yo[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA