Deezer are o noua versiune web ce aduce calitate ridicata a sunetului

Now Reading
Deezer are o noua versiune web ce aduce calitate ridicata a sunetului


Într-o încercare de a mai schimba putin lucrurile în lumea serviciilor de streaming de muzica, Deezer a lansat o nouă aplicație desktop pentru Mac și Windows, care permite utilizatorilor ce beneficiaza de planul Premium + să redea versiuni ale melodiilor fără pierderi ale calitatii – o caracteristică oferită în prezent doar de serviciul rival Tidal.

Compania declară că va difuza versiuni FLAC pe 16 biți pe desktop în noua aplicație, în loc de MP3-uri tradiționale de 320kbps. Noua caracteristica de redare nu va costa în plus utilizatorii până la sfârșitul acestui an, dar va trebui apoi sa se achizitioneze pachetul Deezer HiFi pentru a continua să faceti streaming de conținut fără pierderi ale calitatii la un pret de 19,99 dolari pe lună.

Acesta este același preț pe care l-ați plăti pentru Tidal HiFi, care oferă un catalog puțin mai mare de 46 de milioane de melodii și aproape 190.000 de videoclipuri (Deezer are 36 de milioane din cele 43 de milioane de piese disponibile pentru difuzare pe HiFi).

În afară de mărimea bibliotecilor lor, utilizatorii se pot orienta probabil si spre serviciul pe care îl au mai mulți dintre prieteni, astfel încât să poata partaja cu ușurință cântece și liste de redare.

PUBLICITATE

De asemenea Spotify a încercat să experimente cu fisierele audio fără pierderi la începutul acestui an, dar nu a lansat încă această opțiune pe platforma sa – deci s-ar putea ca aceasta otpiune sa nu fie una excelentă pentru audiofili.

Deezer vine de asemenea cu un nou motor de recomandare numit Flow, iar compania spune că veți întâlni, de asemenea, conținut exclusiv acolo, cum ar fi interviuri și spectacole live de la artiști. O opțiune de descărcare și redare a melodiilor offline este, de asemenea, în curs de implementare.

Puteti sa obtineti noua aplicatie desktop a celor de la Deezer  de pe aceasta pagina (care este momentan in faza beta) veți avea nevoie de Windows 7 sau mai nou, sau MacOS 10.8 sau o versiune ulterioară.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA