Dell XPS 18 All-in-One, hibridul tableta si sistem AIO

Now Reading
Dell XPS 18 All-in-One, hibridul tableta si sistem AIO


XPS 18 Portable AIO Desktop with Peripherals and HandProducătorul Dell a prezentat în cadrul SXSW un nou produs care încearcă să beneficieze de avantajele mediului integral tactil oferit de sistemul de operare Windows 8, acesta fiind un hibrid mai puţin obişnuit între un sistem desktop All-in-One şi o tabletă.

ASUS a prezentat deja un produs care foloseşte această idee, Transformer AiO oferind două sisteme de operare pentru cele două moduri de lucru. Spre deosebire de acesta, noul XPS 18 All-in-One rulează Windows 8 în ambele moduri de lucru, încercând astfel să ofere o tabletă cu ecran mare dar cu un sistem de operare desktop.
xps18
Compania nu a oferit prea multe detalii despre acest produs. În acest moment, ştim că XPS 18 All-in-One va oferi un ecran tactil cu o diagonală de 18,4” şi rezoluţie Full HD, însă diagonala mare şi componentele interne similare celor oferite de Ultrabook-uri îl fac să cântărească circa 2,2 kilograme. Configuraţiile vor începe de la un procesor Pentium ULV cu HDD de 320 GB şi vor urca până la Intel Core i7 secondat de 8GB memorie RAM şi SSD de 512 GB.
xps18 (12)-580-90
Dell XPS 18 All-in-One va fi disponibil începând cu data de 16 aprilie, preţurile acestuia începând de la suma de 900 de dolari.

Sursa: Go4it.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA