Descarca gratuit Command & Conquer Red Alert 2

Now Reading
Descarca gratuit Command & Conquer Red Alert 2


In cadrul campaniei “On The House”, prin intermediul căreia ofera jocuri şi DLC-uri gratuite pentru utilizatorii serviciului Origin, Electronic Arts a anuntat o noua surpriza. Este vorba despre Command & Conquer Red Alert 2, care este oferit gratuit impreuna cu expansion pack-ul Yuri’s Revenge.

Jocul clasic de strategie în timp real: Command & Conquer Red Alert 2 a fost extras din colectia Command & Conquer The Ultimate Collection, fiind optimizata pentru a functiona pe versiunile moderne ale sistemului de operare Windows.

Command & Conquer Red Alert 2, impreuna cu expansion pack-ul Yuri’s Revenge, poate fi descarcat gratuit accesand acest link.

redalert2

Pentru descărcarea, instalarea şi rularea jocului este necesar clientul Origin şi un cont valid pentru acesta.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
14%
Imi place
0%
Il vreau
86%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA