Deseatme te ajuta sa iti stergi prezenta de pe web

Now Reading
Deseatme te ajuta sa iti stergi prezenta de pe web


Internetul poate fi un loc frumos sau oribil, in functie de experientele pe care le aveti, asa ca nu este ciudat daca la un moment dat veti dori sa il parasiti.

Doi dezvoltatori suedezi, Wille Dahlbo si Linus Unnebäck au creat site-ul Deaseat.me care va ofera o alternativa simpla pentru a va sterge intreaga activitate de pe internet cu doar cateva clickuri.

Atunci cand va veti loga pe website, veti fi rugat sa introduceti un cont de Google iar apoi vi se va cere permisiunea de a vi se scana si citi emailuri. Vi se vor afisa apoi mai multe linkuri cu conturi pe care le-ati creat si pe care puteti opta sa le stergeti.

Cei de la Deseat.me sustin ca singurele date pe care le colecteaza sunt conturi create si datorita faptului ca folosesc sistemul Google OAuth, nu au acces la date personale sau sensibile.


screen-shot-2016-11-24-at-11-04-58-796x402

Fiecare cont creat prin intermediul adresei de email de Google va primi si un link prin intermediul caruia puteti sterge contul respectiv. In functie de cat de mare este lista puteti sa eliminati anumite conturi pe care nu le mai folositi intr-un timp foarte scurt.

Site-ul se poate dovedi ideal daca doriti sa scapati de mai multe conturi de pe diverse retele de socializare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA