Despre noi

EMISIUNEA IT MANIA

La inceputul anului 2012 la postul de televiziune Litoral TV a fost lansata  emisiunea saptamanala de tehnologie IT MANIA, un proiect realizat de Bogdan Chirea, ce a pornit la drum cu un plan bine gandit, de  aduce in fiecare editie cele mai importante noutati din lumea it.

Sa creezi o emisiune de tehnologie care sa incerce sa se adreseze nu doar specialistilor ci si celor mai putini pregatiti in domeniu a fost o adevarata provocare. In cei peste 5 ani de difuzare, IT MANIA a strans un numar de 261 de editii care au pastrat in linii mari tematica de la startul emisiunii: stiri din lumea tehnologiei, prezentari de gadgeturi, aplicatii si programe utile pentru mobil si PC si cele mai bune jocuri ale momentului.

Emisiunea IT MANIA s-a bucurat de popularitate in intreaga tara si nu numai. Aceasta a fost preluata si de alte posturi locale din tara cu care postul Litoral TV a avut incheiate colaborari. Pe de alta parte, fiind o emisiune de tehnologie,  au fost cautate resurse online pentru crearea unei arhive online a fiecarei editii. In acest sens a fost incheiat un parteneriat cu portalul video www.220.ro , IT MANIA beneficiind de un canal propriu si de promovare in randul show-urilor difuzate de website. Fiecare editie a fost incarcata si promovata saptamanal pe 220.ro, pe website-ul itmaniatv.com si transmisa de asemenea pe retelele de socializare.

Prima editie a emisiunii IT MANIA a fost difuzata de postul de televiziune Litoral TV pe data de 5 februarie 2012.  Dupa mai bine de 5 ani de difuzare, pe fondul necesitatii adaptarii la realitatea industriei media, emisiunea a avut nevoie de o pauza binemeritata.

Incepand cu luna august 2017, proiectul emisiunii IT MANIA a continuat online pe diverse canale media, unde in timp s-a creeat o comunitate de fani ai emisiunii.
IT MANIA pe Youtube
IT MANIA pe Facebook
Arhiva 220.ro

Un proiect derivat al emisiunii IT MANIA este TechBuzz, acesta avand un format adaptat difuzarii online. Analizand tendintele actuale, noul format, disponibil pe paginile noastre de Facebook si YouTube, acopera aceleasi subiecte si tematica.

Puteti urmari cele mai recente editii TechBuzz pe canalele noastre:
TechBuzz pe Youtube
TechBuzz pe Facebook

Despre Website-ul www.itmaniatv.com

Website-ul emisiunii a aparut ca o evolutie fireasca, o extensie a informatiilor oferite in fiecare editie de IT MANIA. La inceput site-ul oferea informatiile inglobate in rubricile din cadrul emisiunii precum si inregistrarile online ale fiecarei editii. In timp site-ul s-a dezvoltat devenind o resursa importanta de stiri si noutati din lumea tehnologiei.

Webiste-ul www.itmaniatv.com este structurat urmand in linii mari sectiunile ce au fost oferite in emisiune: stiri generale din lumea tehnologiei (internet, retele de socializare, sisteme operare, securitate, software, evenimente s.a.), gagdets (telefoane, laptop-uri, PC, smart tv, camere foto, tablete, imprimante, camere video etc), aplicatii (pentru Android, iOS, Windows Phone, games (jocuri pentru PC, console de gaming, Xbox, Playstation, Nintendo Switch, jocuri mobil), articole (editoriale, tutoriale, recenzii, website-uri, oferte de shopping), programe (recomandari de Programe pentru PC care sa te ajute in activitatea zilnica).

Site-ul este mereu deschis colaborarilor, iar de-alungului timpului au scris aricole mai multi autori:

Scriu pe IT MANIA: