Despre emisiune

It Mania este emisiunea saptamanala de tehnologie ce va aduce in fiecare editie cele mai importante noutati din lumea it.

Emisiunea are incheiat un parteneriat cu portalul video www.220.ro , beneficiind de un canal propriu si de promovare in randul show-urilor difuzate de website. Fiecare editie este incarcata si promovata saptamanal pe 220.ro si pe website-ul itmaniatv.com si transmisa de asemenea pe retelele de socializare.

Prima editie a emisiunii IT MANIA a fost difuzata de postul de televiziune Litoral TV pe data de 5 februarie 2012. Incepand cu luna august 2017 emisiunea este transmisa online pe canalele media mentionate mai sus.

Misiunea emisiunii este de a oferi pasionatilor cele mai importante noutati din lumea IT, de a prezenta cele mai interesante gadgeturi si aplicatii lansate pe piata, de a recomanda cele mai tari jocuri pentru PC si Console.

Daca aveti sugestii, opinii, comentarii sau alte soliticari legate de emisiune ne puteti scrie pe adresa de e-mail contact@itmaniatv.com

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.