Despre noi

EMISIUNEA IT MANIA

It Mania este emisiunea saptamanala de tehnologie ce va aduce in fiecare editie cele mai importante noutati din lumea it.

Emisiunea a incheiat un parteneriat cu portalul video www.220.ro , beneficiind de un canal propriu si de promovare in randul show-urilor difuzate de website. Fiecare editie a fost incarcata si promovata saptamanal pe 220.ro si pe website-ul itmaniatv.com si transmisa de asemenea pe retelele de socializare.

Prima editie a emisiunii IT MANIA a fost difuzata de postul de televiziune Litoral TV pe data de 5 februarie 2012. Incepand cu luna august 2017 emisiunea este transmisa online pe canalele media:
IT MANIA pe Youtube
IT MANIA pe Facebook
Arhiva 220.ro

Misiunea emisiunii este de a oferi pasionatilor cele mai importante noutati din lumea IT, de a prezenta cele mai interesante gadgeturi si aplicatii lansate pe piata, de a recomanda cele mai tari jocuri pentru PC si Console.

Un proiect derivat al emisiunii IT MANIA este TechBuzz, acesta avand un format adaptat difuzarii online. Analizand tendintele actuale, noul format, disponibil pe paginile noastre de Facebook si YouTube, acopera aceleasi subiecte si tematica.

Puteti urmari cele mai recente editii TechBuzz pe canalele noastre:
TechBuzz pe Youtube
TechBuzz pe Facebook

Daca aveti sugestii, opinii, comentarii sau alte soliticari legate de emisiuni ne puteti scrie pe adresa de e-mail contact@itmaniatv.com

Despre Website

Website-ul emisiunii a aparut ca o evolutie fireasca, o extensie a informatiilor oferite in fiecare editie de IT MANIA.

Acesta este structurat urmand in linii mari sectiunile oferite in emisiune: stiri generale din lumea tehnologiei (internet, retele de socializare, sisteme operare, securitate, software, evenimente s.a.), gagdets (telefoane, laptop-uri, PC, smart tv, camere foto, tablete, imprimante, camere video etc), aplicatii (pentru Android, iOS, Windows Phone, games (jocuri pentru PC, console de gaming, Xbox, Playstation, Nintendo Switcj, jocuri mobil), articole (editoriale, tutoriale, recenzii, website-uri, oferte de shopping), programe (recomandari de Programe pentru PC care sa te ajute in activitatea zilnica).

Scriu pe IT MANIA: