Detalii despre OnePlus 6 scapate pe internet

Now Reading
Detalii despre OnePlus 6 scapate pe internet


În ciuda problemelor sale cu streaming-ul in HD, OnePlus 5T este un dispozitiv excelent care a câștigat categoria “cel mai bun flagship la pret mai mic”. Smartphone-ul a fost lansat în noiembrie, dar deja primim informatii despre succesorul său, OnePlus 6. Imaginile scapate pe internet si publicate de Android Central dezvăluie scorurile impresionante ale benchmark-ului telefonului și confirmă că este un alt telefon care are o notă în stilul iPhone X.

Potrivit celor două capturi de ecran obținute de publicație, OnePlus 6, codificat A6000, a obtinut un scor de 276510 pe baza benchmark-ului AnTuTu, bătând orice alt telefon Android și detronand viitorul Mi Mix 2S de pe primul loc. Rezultatul sugerează că telefonul va avea același procesor Snapdragon 845 lansat in 2018 si folosit pe telefoane cum ar fi Galaxy S9. În ciuda prețurilor lor scăzute, telefoanele OnePlus de ultimă oră au incluse cele mai recente procesoare, astfel introducerea procesorului 845 era de așteptat.

De asemenea, imaginile confirmă faptul că OnePlus 6 are breton. Bara de notificare din partea superioară a ecranului arată ceasul din stânga și pictogramele in dreapta, cu o secțiune centrală goală, pe care se presupune că este amplasat bretonul. OnePlus 6 folosește un raport de aspect de 19:9 al ecranului, diferit de formatul comun folosit în prezent de 18:9 – spațiul suplimentar este folosit pentru crestături și pictograme.

Faptul ca atât de mulți dezvoltatori Android adaugă un breton pe telefoanele lor, face ca Android P, care a fost lansat ieri în versiune preview pentru dezvoltatori, sa vina cu suport pentru design.


Modelul OnePlus 6 este, de asemenea, prevăzut să aiba un senzor de amprentă in spate, memorie RAM de 6 GB sau 8 GB și un ecran AMOLED cu display fara margini (2160×1080).

CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a declarat că flagshipul va fi lansat la sfârșitul trimestrului 2, 2018, deci ar trebui să ajungă înainte de sfârșitul lunii iunie.

OnePlus 6


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA