Detaliile sistemului de camere foto de pe Galaxy S9 scapate pe internet

Now Reading
Detaliile sistemului de camere foto de pe Galaxy S9 scapate pe internet


In momentul de fata, s-ar putea să nu existe prea mult mister pentru noul flagship Galaxy S9 când Samsung îl va prezenta pe 25 februarie. WinFuture și Evan Blass au postat o serie de imagini și detalii, care par să confirme caracteristicile cheie ale S9, în special camerele de fotografiat.

Mai mult ca sigur, modelul S9 Plus mai mare (cu ecran de 6,2 inci) ar trebui să aibă un sistem dual de camere cu 12 megapixeli în spate, care să-i dea un avantaj clar de hardware față de modelul standard S9 de 5,8 inch. Astfel alegerea utilizatorilor nu se va reduce la dimensiunea ecranului lui S9 standard.

Datele publicate de WinFuture conturează, de asemenea, capabilitățile acestor camere. La fel ca și modelul W2018, camera din spate a camerei S9 (sau camera principală din spatele camerei S9 Plus) ar trebui să aibă opțiunea de a comuta între f/1.5 și f/2.4, în funcție de modul de fotografiere pe care il doriti. Puteți selecta f/1,5 pentru fotografiile cu lumină scăzută sau macro sau puteti a comuta la f/2,4 atunci când doriți ca mai multă scena să fie focalizată. Camera secundară din spate a lui S9 Plus ar fi blocată la f/2,4 și ar fi destinată mai mult fotografiilor panoramice sau de tip portret.

Galaxy S9

Galaxy S9

Camera frontală de 8 megapixeli nu ar fi remarcabilă pentru fanii Samsung, dar datele scapate pe internet ne spun ca aceasta ar putea filma videoclipuri de 960FPS cu viteză redusă. De asemenea, Galaxy S9 ar putea veni cu mult asteptatele difuzoare stereo, modificate de AKG și cu un nou procesor Exynos 9810 (probabil un Snapdragon 845 în America de Nord). Și, bineînțeles, nu ar fi Samsung fără culori noi. Coral Blue, Black Midnight, Lilac Purple și Titanium Gray ar fi printre opțiunile inițiale, deși există o șansă bună ca unele nuanțe să fie limitate la anumite regiuni sau operatori mobili.


Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 Plus

În cazul în care zvonurile sunt corecte, Galaxy S9 ar urma sa fie disponibil in magazine din 8 martie. Singurul lucru necunoscut în acest moment este prețul. Există afirmații că S9 ar putea fi mai scump decat S8, dar acestea se bazează pe comercianți cu amănuntul care nu vor fi obligati sa respecte prețurile oficiale ale producatorului. În orice caz, datele scapate pe internet întăresc opinia că S9 este mai degraba o reîmprospătare a lui S8 (chiar dacă este binevenită) decât o revizuire reală.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA