Deus Ex: Manking Divided a fost amanat

Now Reading
Deus Ex: Manking Divided a fost amanat


Anuntat initial pentru data de 23 februarie 2016, jocul Deus Ex: Manking Divided a fost amanat. Conform publisherului noua data de lansare va fi 23 august 2016.

David Anfossi, șeful studioului Eidos-Montréal, a declarat pe Steam că: “Avem încredere și suntem mândri de acest joc până acum. Cu toate acestea, ne-am dat seama că avem nevoie de mai mult timp pentru mici modificări, a recapitula și a îmbunătăți titlul pentru a respecta standardele noastre ridicate. Din acest motiv vom muta lansarea în 23 august 2016”.

Vestea vine la puțin timp după ce Square Enix a anulat programul “Augment Your Pre-Order”. Programul  le permitea cumpărătorilor să aleagă ce bonusuri doreau să primească odată cu precomanda, precum și multe alte opțiuni.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA