Doamnele isi pot face de acum Programari la Saloane prin intermediul unei aplicatii

Now Reading
Doamnele isi pot face de acum Programari la Saloane prin intermediul unei aplicatii


Pentru ca suntem in luna femeii, avem pentru doamne o aplicatie menita sa le faca viata mai usoara atunci cand au nevoie sa faca programari la saloane de infrumusetare.

Totul este gratuit, simplu si sigur, nefiind nevoie sa suni la salon sau sa fii sunata pentru confirmare, doamnele putand sa se programezi la salonul tau de infrumusetare direct de pe telefonul mobil.

Astfel daca ai nevoie sa mergi la un anumit stilist la coafor sau ai o manichiurista preferata, de acum poti vedea cand este liber si cand te poate servi fara sa mai suni la salon. Iti poti planifica vizita la salon de la birou, din metrou, din parc sau de oriunde, la orice ora din zi sau din noapte, chiar si atunci cand salonul este inchis sau stilistul tau nu poate raspunde la telefon.

Ca sa nu uiti de programare, aplicatia iti va reaminti cand ai programarile facute incat sa fii sigura ca vei ajunge la salon. Poti vedea in orice moment programarile tale, le poti anula sau reprograma direct din telefon. Salveaza-ti saloanele favorite si acceseaza-le rapid data viitoare.

Aplicatia include si o sectiune de unde poti afla despre ofertele saloanelor.


Daca nu ai un anumit salon la care mergi, poti vedea care sunt cele mai bune saloane si cei mai buni stilisti exact din zona ta, in functie de notele si comentariile altor clienti. Poti de asadar sa gasesti saloane de cosmetica, coafor, manichiura, pedichiura, masaj, frizerie, epilare, solar sau machiaj.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA