‘Doom Eternal’ este un fel de sequel pentru ‘Doom’

Now Reading
‘Doom Eternal’ este un fel de sequel pentru ‘Doom’


După ce termini de (re)jucat Doom pe consola Switch, ce mai poti sa faci ? Ce zici de o continuare consecventă? După relansarea seriei si recunoașterea acesteia din partea criticilor (dar și succesul comercial), Doom Eternal poate fi considerat o continuare demna a seriei.

Marty Stratton și Hugo Martin, producători și directori de creație ai Doom la id Software, au apărut la Conferința de presă Bethesda de la E3 pentru a anunța Doom Eternal, “o continuare minunată a Doom”.

Imaginați-vă un protagonist mai puternic, de două ori mai mulți demoni (aparent) și, poate chiar mai mult. Din păcate, asta este tot ce am primit pana acum de la dezvolatori. Pentru inceput nu avem decat un teaser, și dacă doriți mai multe informatii, va trebui să așteptați QuakeCon, care începe pe 9 august.

Din păcate, nu avem imagini de gameplay, dar Stratton a spus că Bethesda și id Software vor oferi astfel de detalii, în special noile caracteristici adăugate, in curand. Daca este sa ne luam dupa trailer, totuși, se pare că toate lucrurile esențiale vor fi prezentate în joc: inamici înfricoșători dar si o coloană sonoră impresionanta.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu