Eero Router , te scapa de extenderul de semnal

Now Reading
Eero Router , te scapa de extenderul de semnal


Eero Router sau mai pe scurt “Router-ul destept care te scapa de problemele de instalare a retelei WiFi

Pentru un obiect asa de necesar, configurarea unui router wifi Standard poate devenii cateodata o adevarata bataie de cap. Sunt urate, migaloase si foarte complicate din punct de vedere tehnic pentru a fi accesibile unui public fara cunostinte de baza tehnice IT. Sa te fereasca sfantul sa mai ai si o problema in procesul de configurare , atunci poti sa astepti rugandute la Dumnezeul WiFi ului sa iti invie router-ul.

Router fight

Se pare ca odata cu inceputul erei a tehnologiei WiFi  “Eero” asa numitul router destept poate face ca durerile de cap provocate de stresantul proces de instalare al retelei wifi sa dispara si sa fie inlocuit de relaxare totala.

Cum poate face asta ? Pai este foarte simplu . La propriu . 

 

Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia Eero   pe smartphone si sa urmezi instructiunile. Routerul Eero v-a comunica cu telefonul dumneavoastra prin intermediul bluetooth-ului pentru a initializa pocesul de instalare.

PUBLICITATE

eero-setup

Dupa ce s-a terminat procesul de setare a retelei si parolei esti gata de navigare. A fost mult mai usor decat ai fi instalat driver-ul la placa video sau la placa de baza a PC ului , nu mai spun de faptul ca nu se compara cu instalarea unui router standard.

Eero, Este mult mai util decat un extender de retea  WiFi !

eero-2

Cei de la Eero au creeat ceea ce companiei ii place sa numeasca “Sistem WiFi” in eventualitatea utilizarii mai multor routere wifi in aceasi cladire acesta face ca semnalul WiFi din cladire sa fie preponderent egal pe toata suprafata.

De asemenea functioneaza mult mai bine decat un extender de retea standard la capitolul vitezei de descarcare si de transfer acolo unde extenderul de retea standard injumatatea viteza datorita single modului singlewave pe care le au extenderele obisnuite . Cei de la Eero au implementat un nou sistem DualWave ceea ce il face foarte stabil si eficient.

In principiu este un router care isi face update singur si in cazul in care sesizeaza o problema in cadrul retelei se reseteaza singur fara a afecta utilizatorul.

Motivele pentru care ar trebuii sa il cumparati ar fi :

Stabilitatea conexiunii unde un router standard nu o poate oferii

Daca locuiti intr-o casa imensa si nu aveti semnal suficient si proportional pe intreaga suprafata.

Daca aveti un bussines  si va doriti ca rigiditatea conexiunii de internet sa nu sufere datorita  faptului ca “cei de la resurse umane au mutat dulapul cu dosare si nu mai aveti semnal din cauza asta” .

Pretul pentru un router porneste de la 199 $   iar pentru pachetul de 3 routere bussines este de 499$.

Eero

 

Destul de scump dar foarte eficient .

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
Daniel Popescu