Episodul 4 din sezonul 7 al Game of Thrones disponibil online

Now Reading
Episodul 4 din sezonul 7 al Game of Thrones disponibil online


HBO s-ar parea ca are o saptamana de groaza din cauza hackerilor, un episod inca nelansat al serialului Game of Thrones a fost postat online.

La inceputul saptamanii hackerii au anuntat ca au spart serverele HBO si au pus mana pe date importante, printre care episoade nelansate  Ballers si Room 104 precum si un scenariu dintr-un viitor episod al serialului Game of Thrones.

Astazi pe internet a fost postat episodul 4 din sezonul 7 al serialului Game of Thrones. Episodul a putut fi descarcat de pe Google Drive insa a fost rapid sters de pe serverele Google dupa o reclamatie privind drepturile de autor. Cei ce au apucat sa il descarce l-au pus rapid la dispozitia utilizatorilor de torrente.

Expertii care au urmarit episodul au confirmat ca acesta este autentic si de asemenea sursa leakului nu este atacul hackerilor asupra serverelor HBO de la inceputul saptamanii. Cele doua incidente sunt separate, iar acest episod a fost scapat pe internet datorita postului Star India, partener international al HBO.


Episodul 4 al sezonului 7 din Game of Thrones urmeaza sa aiba premiera pe tv duminica noaptea de la ora 03:00.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA