Ericsson lanseaza noi functionalitati bazate pe VoLTE pentru retele

Now Reading
Ericsson lanseaza noi functionalitati bazate pe VoLTE pentru retele


Noi dispozitive purtabile cu conectivitate celulara se lanseaza aproape zilnic pe piata, permitandu-le consumatorilor sa comunice mai usor.

Capacitatea de a sustine primirea de apeluri de voce este inclusa pe noile dispozitive purtabile cu cartele SIM standard sau integrate in software si capabilitati VoLTE. Aceste dispozitive se pot conecta, astfel, la o retea mobila direct, fara sa fie necesara folosirea unui smartphone ca intermediar. Mai mult decat atat, daca sunt create cu capabilitati de apeluri Multi-SIM catre reteaua mobila a operatorului, utilizatorii pot efectua si apeluri fara sa fie nevoiti sa fie langa smartphone-ul lor.

Ceasurile mobile inteligente si alte tipuri de dispozitive purtabile cu servicii de voce ar putea fi in special utile atunci cand utilizatorii fac sport sau alte activitati solicitante din punct de vedere fizic sau, pur si simplu, atunci cand acestia se afla in miscare. Totodata, aceste dispozitive ar putea fi  o idee buna pentru copii, care isi pot pierde telefonul, sau pentru varstnici, in cazul unei situatii de urgenta.

Functionalitatea Multi-SIM pentru apeluri de voce oferita de Ericsson le permite operatorilor de telefonie mobila sa utilizeze un singur numar pentru mai multe dispozitive bazate pe cartela SIM. De exemplu, un nou dispozitiv purtabil poate avea acelasi numar de telefon cu cel alocat unui smartphone detinut deja de utilizator.


Functionalitatea Multi-SIM pentru apeluri de voce este dezvoltata pe baza solutiei Ericsson VoLTE si poate fi adaugata retelelor VoLTE ale operatorilor in momentul in care dispozitivele Multi-SIM incep sa fie disponibile pe pietele lor.

„Continuam sa dezvoltam noi servicii utile pentru retelele VoLTE pe care le-am instalat pentru clienti din toata lumea, pentru a le permite acestora sa lanseze servicii de comunicare inovatoare pentru consumatori si companii”, a spus Monica Zethzon, Head of Product Management Communication Services, Ericsson. „Cu ajutorul noii functionalitati Multi-SIM pentru apeluri de voce, sustinem operatorii in lansarea de noi dispozitive atractive, care au posibilitatea de a efectua apeluri de inalta calitate de oriunde folosind numarul de telefon al abonatului.”

Solutia este verificata si pre-integrata pe acele populare dispozitive de pe piata, iar solutia Ericsson va continua sa fie adaptata pentru mai multe tipuri de dispozitive si branduri, in functie de cerintele pietei, dar si de evolutia ecosistemului de dispozitive purtabile.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA