Ericsson lanseaza un accelerator iOT pentru eficientizarea datelor

Now Reading
Ericsson lanseaza un accelerator iOT pentru eficientizarea datelor


Ericsson a lansat Acceleratorul IoT care combina platforme bogate in continut cu serviciile Ericsson si o piata de desfacere unde clienti din sectoare precum siguranta publica, utilitati, transport si orase inteligente se pot conecta cu parteneri pentru a-si monetiza solutiile. Acceleratorul IoT va fi oferit ca serviciu pentru a permite clientilor sa depaseasca limitarile de cost si complexitate, urmand sa dezvolte si sa lanseze rapid noi solutii IoT.

Aptitudinile platformei IoT includ gestionarea de date, facturare, gestionarea dispozitivelor, servicii de conectivitate si analiza. Modulele de expansiune planificate includ un portal de self-service, un mediu pentru dezvoltatori si un pachet pentru dezvoltare software. Acceleratorul IoT va influenta sistemul cloud al Ericsson pentru a sustine implementari cloud hibride si intampina cerintele de securitate a datelor. Toate standardele principale de conectivitate sunt suportate, iar acceleratorul va influenta solutiile software celulare pentru Massive IoT ale Ericsson, inclusiv tehnologiile NB-IoT, LTE Cat-M1 si EC-GSM-IoT pentru aplicatii de raza larga cu cerinte de consum scazut de energie.

Oferta va contribui la definirea portofoliul complet de servicii Ericsson, incluzand totul de la instalarea initiala a serviciilor pana la consultanta de business, dezvoltarea aplicatiilor si mentenanta, integrarea sistemelor si servicii destinate transformarilor industriei.

Piata de desfacere inclusa in oferta este atat un depozit de aplicatii, cat si un loc pentru o dezvoltare cooperativa. Acesta permite companiilor sa dezvolte solutii in stransa colaborare cu partenerii din ecosisteme si, optional, sa le faca disponibile catre proprii clienti.

PUBLICITATE

Pe masura ce piata IoT se dezvolta rapid, implicarea cu succes a clientilor necesita abilitatea companiilor de a se adapta preferintelor locale, aderarea la cerintele de reglementare ale industriei regionale si permiterea cooperarii intre ecosisteme pentru dezvoltarea de solutii ce pot fi aduse pe piata rapid. Din acest motiv, Ericsson va sustine clientii Acceleratorului IoT cu laboratoare de business regionale cu capabilitati globale la nivel local.

„Ne dorim sa ajutam organizatiile sa conecteze oameni, dispozitive si lucruri cat se poate de rapid si usor”, a spus Orvar Hurtig, Head of Industry & Society la Ericsson. „Ne vom concentra initial pe siguranta publica, utilitati, transport si orase inteligente, ajustandu-ne constant in functie de nevoile si feedback-ul primit. Totodata, vom imbunatati usurinta de utilizare si viteza de livrare printr-o abordare DevOps a dezvoltarii software. Livram aceste abilitati clientilor nostri prin intermediul Acceleratorului IoT.”

Acceleratorul IoT va fi disponibil catre clienti, global, la sfarsitul trimestrului al treilea din 2016.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA