Evoland 2, sequelul celui mai apreciat titlu RPG, se lanseaza si pe Android

Now Reading
Evoland 2, sequelul celui mai apreciat titlu RPG, se lanseaza si pe Android


Evoland este unul dintre cele mai bune RPG-uri pentru mobile in momentul de fata , deci ar trebui sa fim bucurosi sa aflam ca sequelul Evoland 2 a fost lansat astazi pe Android.

Evoland 2 este un joc de acțiune / aventură, dar, la fel ca și originalul, te trece prin istoria genului. Asta inseamna ca incepe cu grafica 2D monocroma in stil game Boy inainte de a trece in cele din urma la grafica pe 16 biti si apoi cea 3D.

Marea schimbare de data aceasta este ca dezvoltatorul Shiro Games a implementat mai multe genuri de joc, mergând de la formula obișnuită de acțiune / aventură pana la bata și împușcături cu gloanțe.

De fapt, trailerul prezintă, de asemenea, câteva alte genuri, cum ar fi puzzle-uri, gameplay antic în stil Bomberman și platforming. Dacă nu sunteți un fan mare de acțiune RPG, există mai multă varietate în ofertă.


Jocul este compatibil cu cele mai multe controlere Bluetooth și va fi, de asemenea, disponibil pe Android TV. După ce a jucat mișcarea originală și găsirea mișcării touchscreen-ului puțin fin, suportul jocului este cu siguranță binevenit.

Titlul este disponibil la un preț promoțional de 5,99 USD până în 27 iunie (în mod normal 9,99 USD). Pentru bani, veți primi aproximativ 20 de ore de joc, potrivit studioului.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu