Evolio lansează Evotab 3G

Now Reading
Evolio lansează Evotab 3G


tableta-evolio-evotab-3g-gps-11Evolio anunţă lansarea unei noi tablete cu ecran de 7 inci care poate fi folosită şi pe post de telefon. Dispozitivul are un preţ de 700 de lei si este disponibil pe piata din aceasta luna.

Evotab 3G  oferă navigaţie GPS,  navigare pe internet prin modulul 3G integrat sau WiFi, apelare telefonică, conectivitate cu orice dispozitiv  Bluetooth şi FM receiver.

Evotab 3G dispune de 1 GB memorie RAM şi 8 GB spaţiu de stocare (extensibil prin card microSD).  Ecranul de 7 inci are o rezoluţie 1024×600 şi este de tipul IPS HD. Procesorul este produs de chinezii de la Mediatek şi este unul de tip dual-core, tactat la 1Ghz. Accelerator grafic este unul  PowerVR. Camera foto frontală are 0,3 MP, iar cea principală 2MP.

Din punct de vedere software Evotab 3G rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, peste care românii au instalat o interfaţă grafică proprie şi o suită de aplicaţii.

PUBLICITATE

Tableta este disponibilă pentru comenzi on-line şi în reţelele de retail specializate.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA