Facebook a prezentat noul News Feed

Now Reading
Facebook a prezentat noul News Feed


Facebook lansează un News Feed nou. Cele mai importante două noutăţi vizează modul în care utilizatorii filtrează conţinutul şi modul în care publicitatea este prezentată pe reţeaua socială.

Evenimentul Facebook s-a terminat. Noul News Feed are un impact vizual puternic şi se foloseşte foarte mult de imagini.

Cea mai importantă schimbare o reprezintă faptul că utilizatorii vor putea controla mult mai bine ce văd în fluxul de ştiri. Astfel, vor putea vedea ce au postat alţi oameni, vor afla care sunt cele mai importante ştiri, vor putea alege să vadă  melodiile sau clipurile împărtăşite de prietenii lor.

Paginile apreciate de prieteni vor sări în evidenţă în noul news feed, la fel şi check-in-urile sau evenimentele.

Evenimentele third-party precum Pinterest sau Instagram beneficiază şi ele de o evidenţiere mai bună.

PUBLICITATE

Per total, designul pare inspirat de versiunile de mobil. Pozele sunt mari şi conţinutul mizează foarte mult pe grafică.

Se poate spune că Facebook a copiat Google+. Observăm bara cu instrumente din partea stângă a paginii, conţinutul redat pe mijloc cu elemente vizuale mari.

Interfaţa de mobil a primit şi ea câteva îmbunătăţiri, precum browsing-ul global în interiorul paginii (utilizatorii vor putea folosi swipe-uri pentru a naviga, nefiind nevoie de apăsarea butonului “înapoi”).

Zuckerberg nu a vorbit aproape deloc de reclame, semn că a simţit nemulţumirea publicului cu privire la această schimbare care îi avantajează pe investitori.

Noul News Feed va ajunge la utilizatori treptat, dar cei care vor să-l vadă cât mai curând pot accesa pagina Facebook.com/newsfeed.

Sursa: Adevarul.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YaQQHYQHnMk[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA