Facebook aduce modificari functiei Stories

Now Reading
Facebook aduce modificari functiei Stories


Imprumutata de la rivalul Snapchat, functia Stories introdusa pe Facebook, Messenger si Instagram nu s-a bucurat de acelasi succes pe toate platformele.

Contrar asteptarilor, foarte putini utilizatori ai Facebook folosesc functia, preferand in schimb sa o utilizeze pe Instagram. Acolo, peste 250 de milioane de persoane au ales sa foloseasca zilnic functia, iar Facebook intentioneaza sa mai salveze situatia prin afisarea de continut de pe Instagram pe Facebook.

Utilizatorii de Instagram care detin si un cont de Facebook vor putea sa selecteze de acum daca vor ca postarile din sectiunea Stories sa fie afisate si pe Facebook. Miscarea este menita sa ofere mai mult continut pe Facebook, postarile de pe Instagram urmand sa fie semnalizate corespunzator pe reteaua de socializare.

Pe langa aceasta mutare, Facebook intentioneaza sa aduca modificari functiei Stories pe Instagram, utilizatorii urmand sa aiba posibilitatea de a adauga poze si videoclipuri inregistrate cu telefonul cu pana la o saptamana in urma.

PUBLICITATE

Momentan utilizatorii au la dispozitie posibilitatea de a inregistra un clip sau sa selecteze din arhiva telefonului poze si imagini facute cu pana la 24 de ore in urma. Functia se afla momentan in testare si nu este disponibilia pentru toti utilizatorii.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA