Facebook confirma lansarea WhatsApp Business

Now Reading
Facebook confirma lansarea WhatsApp Business


Zvonurile conform carora Facebook intentioneaza sa monetizeze aplicatia WhastsApp au fost confirmate, compania anuntand versiunea Business.

Dupa cum s-a scris si in zilele ce au trecut, versiunea WhatsApp Business urmeaza sa le permita companiilor sa interactioneze mai usor cu potentialii clientii prin intermediul platformei de mesagerie. Aplicatia v-a urma modelul de monetizare implementat si pe Messenger, companiile putand, de exemplu, sa creeze boti automati care sa interactioneze cu utilizatorii. Acestia vor putea sa raspunda la unele intrebari sau chiar sa inregistreze comenzi.

O alta optiune pentru companii este cea care permite folosirea multipla de profiluri. Firmele care doresc ca mai multi angajati sa foloseasca functiile premium vor avea posibilitatea sa plateasca un abonament.

Facebook, compania care detine WhatsApp nu v-a abuza insa de functiile oferite companiilor, acestea nu vor avea permisiunea de a contacta utilizatori fara ca acestia sa fi interactionat in trecut cu ele.

PUBLICITATE

Primele zvonuri aici : WhatsApp nu v-a mai fi gratuita pentru firme


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA