Facebook are drepturi exclusive pentru transmiterea Covorului Rosu la Globurile de Aur

Now Reading
Facebook are drepturi exclusive pentru transmiterea Covorului Rosu la Globurile de Aur


Facebook a câștigat drepturile exclusive de a transmite in direct sosirea vedetelor pe Covorul Rosu la ceremonia de decernare a premiilor Globul de Aur din acest an. Anul trecut Twitter a fost cea care a detinut drepturile exclusive.

Marți, Asociația Presei Străine de la Hollywood (HFPA) și Dick Clark Productions au anunțat că evenimentul de două ore va fi disponibil exclusiv pe pagina Globurile de Aur de pe Facebook, duminică, 7 ianuarie 2018, între orele 18-20, in Statele Unite (01-03 dimineata, ora Romaniei).

Acesta nu este evenimentul principal, ci mai degrabă Covorul Roșu oficial în care celebritățile sunt fotografiate și raspund întrebărilor jurnalistilor. Când Twitter a difuzat live evenimentul, compania a colaborat cu presa străină de la Hollywood pentru a selecta întrebăre din tweet-urile fanilor.

De data aceasta, HFPA va folosi tehnologiile și platformele Facebook pentru a spori experiența pentru spectatori, inclusiv pentru a pune întrebările fanilor de pe Facebook.

PUBLICITATE

Pagina de Facebook a Globurilor de Aur va posta, de asemenea, materiale video în direct exclusive, inclusiv videoclipuri de 360 de grade capturate la eveniment împreună cu alte conținuturi din culise. În plus, contul @goldenglobes de Instagram va oferi imagini similare exclusive în timp real, iar principala poveste de pe @Instagram va fi găzduită de unul dintre gazdele de pe covorul roșu, Laura Marano.

Posibilitatea de a posta atât pe Facebook, cât și pe Instagram, a facut probabil parte din acordul semnat de HFPA. De exemplu, principalul cont Instagram de astăzi are 230 de milioane de urmaritori – sau 230 de milioane de spectatori potențiali pentru povestea Instagram. In schimb Twitter, are 330 milioane de utilizatoril activi lunar în total. Contul de Facebook al Premiilor Globul de Aur este urmarit de 2,3 milioane de utilizatori, deși poate atrage mai mulți spectatori pentru evenimentul de pe covorul roșu, deoarece oricine poate vizita pagina – nu doar cei care au dat like în mod explicit.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA