Facebook inaccesibila utilizatorilor in cursul zilei de ieri

Now Reading
Facebook inaccesibila utilizatorilor in cursul zilei de ieri


Mai multi utilizatori ai retelei de socializare Facebook au raportat erori de conectare la site in cursul zilei de ieri.

Facebook a afisat timp de mai mult de zeci de minute o un mesaj de eroare care anunta ca ceva nu este in regula. Ca de obicei, mai multi utilizatori au intrat pe alte site-uri pentru a raporta problemele retelei.

Unul dintre utilizatori a postat pe reteaua de microblogging Twitter un mesaj vcu hashtagul facebookdown in care spune ca “Twitter este cea mai populara retea atunci cand Facebook este cazut”.

Site-urile de monitorizare a functionarii marilor website-uri din lume au raportat ca reteaua de socializare Facebook a avut defectiuni majore in cursul zilei de ieri, mai ales in Europa dar si in Mexic. Utilizatorii afectati din Romania nu au putut utiliza Facebook atat pe desktop cat si pe telefoanele mobile.

PUBLICITATE

Defectiunile aparute in cursul diminetii au continuat pana tarziu in noaptea, lucrurile revenind la normal in cursul diminetii.

Voi ce faceti cand Facebook este cazut ?


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA