Facebook introduce abonamente platite pentru publisheri

Now Reading
Facebook introduce abonamente platite pentru publisheri


Facebook va lansa în curând un instrument de abonament care va permite editorilor să plaseze plăți pentru anumite conținuturi de pe platforma social media.

Recode raportează că Facebook a încheiat o înțelegere cu Apple, care va permite companiei să plaseze o forma de plata pentru a accesa anumite conținuturi. Caracteristica este deja disponibilă pe Android, iar acum compania va fi capabila să o aducă si pe iOS. Totul este rezolvat potrivit lui Campbell Brown, director executiv la Facebook.

Brown nu a dat detalii despre cum a fost rezolvata problema cu Apple, dar a spus că această facilitate va fi lansată începând cu 1 martie.

Toți editorii au solicitat masurarea așa-numitului “paywall” – sau numărul de articole gratuite care pot fi vizualizate înainte de a fi trimis pe pagina editorului actual – numarul de articole fiind redus la cinci.


În prezent, Apple aplică o taxă de 30% pentru abonamentele vândute pe iOS. Unele companii cresc prețul până la compensare, în timp ce altele nu oferă un abonament prin iOS.

In prezent Facebook nu primește bani din abonamentele vândute utilizând instrumentul său. Atunci când un utilizator atinge un paywall, acesta redirecționează pur și simplu către site-ul editorilor pentru a vă înscrie pentru un abonament.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA