Facebook introduce functia ‘Discover People’

Now Reading
Facebook introduce functia ‘Discover People’


Daca aveti o lista de prieteni pe Facebook care poate parea cam goala, de acum aveti la dispozitie o functie ce va permite sa creeati noi conexiuni cu oameni de pe reteaua de socializare.

Functia este in curs de implementare graduala in aplicatia Facebook pentru iOS si Android si se numeste ‘Discover People’. Aceasta le permite utilizatorilor sa vada o lista de profile de utilizatori care asista la aceleasi evenimente ca voi, o lista cu utilizatori ce locuiesc in aceeasi localitate si cei angajati de aceeasi companie.

Functia exclude persoanele cu care sunteti deja prieteni pe Facebook, urmand sa afiseze persoane cu care nu ati comunicat pe reteaua de socializare.

Noua functie implementata de Facebook pare a fi o unealta prin care reteaua de socializare incearca sa gaseasca noi metode de a atrage utilizatorii  sa interactioneze si mai mult. Desigur, poate ca Discover People pare a fi asemenatoare cu un fel de retea de dating, precum Tinder.

PUBLICITATE

Facebook face acum pasul de la o retea de socializare in care poti tine legatura cu prietenii intr-una in care poti cunoaste oameni noi. Desigur exista deja pe retea unelte prin care poti cunoaste oameni cu care aveti in comun mai multe lucruri, precum grupurile.

Expertii au ridicat de asemenea si problema intimitatii intrucat noua functie va afisa practic oricarei persoane faptul ca asistati la un eveniment, desi poate nu ati dori ca cineva care nu se afla in lista dumneavoastra sa nu vada acest lucru.

Pentru a folosi noua functie, ce se va implementa gradual, utilizatorii vor trebui sa accese tabul de meniu, afisat sub forma a trei linii, faceti scroll down pana ajungeti in dreptul meniului Discover People. Functia este in curs de implementare si este posibil sa nu fie disponibila tuturor.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA