Facebook lanseaza functia de postare de fotografii 3D

Now Reading
Facebook lanseaza functia de postare de fotografii 3D


În luna mai, în cadrul conferinței sale F8, Facebook a anunțat că lucrează la o caracteristică care ar permite ca o imagine tipică 2D sa devina tridimensională atunci când este postată în News Feed.

Compania începe să introducă fotografiile 3D pentru toti utilizatorii, permițându-le acestora să “aducă la viață scene cu profunzime și mișcare”. Tot ce trebuie să faceți este să faceți o fotografie în modul portret și apoi să începeți să creați o nouă postare pe Facebook. Atingeți pictograma de meniu din partea dreaptă sus a ecranului post și selectați “Foto 3D” care vă va aduce în folderul de fotografii portret din telefon. Odată ce ați selectat fotografia dorită, postați-o după cum doriți, adăugând o legendă și partajați-o în feed.

Puteți vedea cum arată imaginile 3D în videoclipul de mai sus și veți putea să le vedeți atât în News Feed, cât și în VR cu Oculus Go sau Oculus Rift. Facebook sugerează utilizarea fotografiilor cu mai multe straturi de adâncime, subiecte care au culori contrastante în mediile lor și subiecte care au marginile și textura solide. În acest fel, subiectul dvs. se va evidenția mai distinct față de fundal, permițând o privire 3D mai accentuată.

Abilitatea de a crea fotografii 3D este disponibila chiar de azi și ar trebui să ajungă la toată lumea în următoarele săptămâni. Dar toată lumea va putea vizualiza fotografii 3D începând de astăzi.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA