Facebook lanseaza o aplicatie de mesagerie dedicata copiilor pentru ca parintii sa ii supravegheze

Now Reading
Facebook lanseaza o aplicatie de mesagerie dedicata copiilor pentru ca parintii sa ii supravegheze


Facebook lansează o versiune preview pentru o nouă aplicație independentă destinată copiilor sub vârsta de 13 ani, despre care compania spune că a fost construită pentru a le face mai ușoara copiilor sarcina de “a vorbi în siguranță în chat și mesaje cu familia și prietenii”. Versiunea preview “Messenger Kids” este disponibilă numai pe iPhone, iPod Touch și iPad în Statele Unite, permițând tinerilor membrii ai familiei să descarce aplicația, care apoi poate fi controlată de contul de Facebook al părintelui.

Facebook a declarat că a dezvoltat aplicația cu îndrumare din partea Asociatiei Naționale de Parinti, precum și experți în dezvoltarea copiilor și siguranța online. Odată ce părinții își creeaza un cont, copiii pot primi apeluri video unu-la-unu sau in grup numai cu contactele aprobate de părinți. Ecranul de pornire al aplicației prezintă aceste persoane de contact aprobate, precum și cele online.

Fie că este vorba de chat-ul video pentru a vorbi cu bunicii, de a rămâne în contact cu verișorii care trăiesc departe, sau de a trimite mamei o fotografie decorată în timp ce lucrează târziu, Messenger Kids deschide o nouă lume a comunicării online cu familiile. Această previzualizare este disponibilă în App Store pentru iPad, iPod Touch și iPhone.

Ca și alte aplicații Facebook, există o mare varietate de măști, emojiuri și efecte sonore care se pot utiliza în cadrul chat-urilor video. Copiii vor putea trimite prietenilor lor și fotografii, videoclipuri și mesaje text – și le pot edita cu GIF-uri, cadre, autocolante și instrumente, la fel ca si ceilalti membrii ai familiei. Persoanele de contact adulte, aprobate de parinti, vor primi aceste mesaje în aplicația lor obișnuită Messenger.


Pentru părinți, va exista acum un panou de control parental Messenger Kids pe propria aplicație Facebook, unde pot aproba sau interzice anumite contacte să nu poată vorbi cu copilul lor. Facebook a spus că nu există “anunțuri” în Messenger Kids și că orice informație a copilului din aplicație “nu este utilizată pentru anunțuri”.

Messenger Kids este disponibil gratuit pentru iOS in App Store începând de astăzi iar Facebook a confirmat că nu există achiziții în aplicație. Pentru mai multe informații, vizitați noul site web al Facebook pentru aplicația dedicată copiilor.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA