Facebook lanseaza optiunea Rooms pentru Messenger

Now Reading
Facebook lanseaza optiunea Rooms pentru Messenger


Reteaua de socializare Facebook a anuntat ca in curand le va pune la dispozitia utilizatorilor aplicatiei de mesagerie Messenger posibilitatea de a participa la discutii in grupuri tematice.

In momentul de fata utilizatorii Messenger isi pot creea diferite grupuri la care invita prieteni sau membrii a familiei pentru tine legatura mai usor.

Functia Rooms este un tip diferit de grupuri de discutie fata de cele actuale, acestea fiind grupuri publice de discutii care au propria adresa URL, iar invitarea se poate face prin simpla trimitere a link-ului grupului. Desigur, grupurile tematice sunt create tot de o anumita persoana, ce are rol si de administrator si care va avea posibilitatea de a limita accesul pe baza de aprobare individuala a membrilor. Cu alte cuvinte, grupurile nu vor fi intotdeauna deschise, cei care doresc sa participe la conversatie trebuind sa primeasca in prealabil o invitatie.

Rooms nu este un concept vechi pentru Facebook, reteaua de socializare experimentand pe margineaza acestui concept si in urma cu doi ani de zile. Rooms este un fel de urmas al forumurilor clasice, care nu mai sunt la fel de populare ca in urma cu cativa ani de zile.


messenger-rooms

Pentru inceput Facebook Rooms va fi lansat in Australia si Canada, urmand ca in perioada ce urmeaza aceasta functie sa fie lansata gradual si in alte teritorii. Este posibil insa ca Facebook sa testeze mai intai functionalitatea noilor grupuri si asteapta sa vada reactiile utilizatorilor.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA