Facebook Messenger permite trimiterea de poze 4K

Now Reading
Facebook Messenger permite trimiterea de poze 4K


Până în prezent, rezoluția prestabilită pentru imaginile trimise și primite pe Facebook Messenger era de 2K. Acest lucru inseamna ca orice poza trimisa avea putin peste 2 megapixeli iar orice poza partajata care avea o rezolutie mai mare era comprimata de Messenger înainte de a fi trimisa.

Facebook a anuntat ca a marit dimensiunea implicită a imaginilot timise pe Messenger până la 4K, astfel încât să puteți trimite acum fotografii la o calitate mult mai înaltă a rezolutiei prietenilor și familiei.

Dacă doreati să trimiteți o imagine la o rezoluție decentă până acum, ar fi trebuit să utilizați o legătură catre un site de partaje de fotografii sau să trimiteți un e-mail, deoarece majoritatea serviciilor de mesagerie comprimă imaginile. Rezolutia 4K oferită de Messenger este de până la 4.096 x 4.096 pixeli pe imagine, ceea ce reprezintă calitatea maximă pe care majoritatea telefoanelor noastre smartphone le capteaza nativ în zilele noastre.

Potrivit Facebook, 17 miliarde de fotografii sunt trimise prin Messenger în fiecare lună, deci aceasta nu este o mică schimbare. Nu ar trebui să existe timp suplimentar adăugat la procesul de partajare a fotografiilor, în ciuda creșterii dimensiunii. 4K se lansează pentru utilizatorii de Messenger pe iOS și Android în anumite țări: SUA, Canada, Franța, Australia, Marea Britanie, Singapore, Hong Kong, Japonia și Coreea de Sud. Mai multe țări vor fi adăugate în următoarele săptămâni.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA