Facebook Messenger va afisa mai multe reclame in aplicatie

Now Reading
Facebook Messenger va afisa mai multe reclame in aplicatie


Botii folositi pe Facebook Messenger s-au dovedit a fi foarte populari in randul companiilor, iar dupa o perioada de testare, compania Facebok intentioneaza sa obtina venituri de pe urma lor.

Acest lucru inseamna ca Facebook Messenger va implementa boti (sau roboti, daca vreti), ce vor fi capabili sa trimita automat mesaje publicitare utilizatorilor aplicatiei de mesagerie a retelei de socializare.

Folosind aceasta noua platforma de publicitate, companiile vor putea sa se foloseasca de reclame extrem de bine targetate, care in loc sa fie afisate in Newsfeed-ul de pe Facebook, vor fi afisate in aplicatia Messenger.

Din fericire, companiile nu vor putea sa trimita mesaje publicitare tuturor utilizatorilor retelei de socializare ci vor putea sa le trimita doar acelor utilizatori care le-au accesat paginile si le-au trimis mesaje, lor sau boilor. Este inca neclar daca sistemul celor de la Facebook va fi capabil sa faca distinctia dintre mesaje trimise personalului companiilor sau botilor.

PUBLICITATE

Intr-un efort de a aduce mai multa interactiune cu reclamele de pe reteaua de socializare, Facebook va introduce un nou tip de reclama in Newsfeed, ce le va permite utilizatorilor sa vorbeasca direct cu advertiserul.

Companiile ce si-au configurat un robot de chat pot sa se foloseasca de mesajele sponsorizate imediat. Pentru cei care au interactionat cu un (ro)bot de chat, ei bine… pregatiti-va ! Mesajele sponsorizate sunt pe drum .


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA