Facebook Messenger vine cu noi optiuni

Now Reading
Facebook Messenger vine cu noi optiuni


Aplicatia de mesagerie a celor de la Facebook a primit in ultimele zile noi actualizari importante.

Rețeaua socială Facebook și-a extins lista de emoticoane pentru a le face mai reprezentative pentru lumea în care trăim, lansând 1500 de noi simboluri ce reflectă o mai mare diversitate și egalitate de gen. Mai mult decat atat utilizatorii au la dispozitie posibilitatea de a trimite imagini GIF in conversatia prin selectarea unui buton ce functioneaza ca un motor de cautare de imagini animate.

Modificarile sunt disponibile atat in versiunea web a clientului de mesagerie cat si in aplicatiile dedicate pentru platformele mobile.

Potrivit companiei, 10% din mesajele trimise de pe aplicația Facebook Messenger nu conțin decât emoticoane. Utilizatorii vor avea acum acces la peste 1.500 de noi simboluri cu un design nou, în care fiecare să se poată regăsi, Facebook angajându-se să “diversifice genurile pentru a crea un mix mai echilibrat și reprezentativ al lumii noastre”.

PUBLICITATE

emoticoane facebook

Aceste noi imagini oferă posibilitatea de a alege, de exemplu, între anumite profesii sau culoarea pielii. Ele sunt proprii rețelei Facebook și serviciilor sale derivate, apărând identic pe diferitele sale platforme.

Pe de alta parte, butonul GIF din fereastra de conversatii va permite de acum sa trimiteti imagini animate direct din aplicatie, fara sa mai fiti nevoiti sa parasiti fereastra de conversatie. Odata apasat butonul GIF va vor fi afisate cele mai in in voga imagini GIF. Puteti insa sa cautati acele imagini pe care le doriti folosind motorul de cautare unde nu trebuie decat sa introduceti unul sau mai multe cuvinte cheie.facebook gif


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
50%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
50%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA