Facebook nu va monetiza încă aplicaţia Whatsapp

Now Reading
Facebook nu va monetiza încă aplicaţia Whatsapp


Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, care a finalizat la începutul acestei luni achiziţia aplicaţiei mobile de mesagerie Whatsapp, nu are pentru moment în plan să monetizeze acest serviciu, potrivit lui Mark Zuckerberg, fondator şi CEO al companiei, citat de agenţia Thomson Reuters. El nu a oferit alte detalii cu privire la acest subiect.

Probabil va intrebati ce inseamna asta mai exact. Ei bine, in momentul in care va creati un cont pe Whatsapp veti primi si un ecran de bun venit in care veti fi informat ca beneficiati de un abonament gratuit timp de un an, ulterior urmand sa platiti 99 de centi pe an. Din fericire taxa de 99 de centi nu a fost inca ceruta celor care au depasit un an de cand folosesc serviciul, multi dintre acestia primind de altfel o alta data cand abonamentul gratuit va expira.

Preţul final la care s-a făcut achiziţia Whatsapp de către Facebook a crescut faţă de preţul comunicat anterior cu 3 mld. dolari, la 22 mld. dolari, ca urmare a majorării preţului acţiunilor Facebook din ultimele luni. Whatsapp este disponibilă pentru toate sistemele mobile de operare – Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry, Symbian – şi nu include publicitate.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA