Facebook permite partajarea in timp real a locatiei

Now Reading
Facebook permite partajarea in timp real a locatiei


Google a anuntat saptamana trecuta ca le va permite utilizatorilor sa partajeze in timp real locatia in care se afla cu prietenii. Iata ca si Facebook permite acelasi lucru, prin intermediul aplicatiei Messenger prin lansarea Live Location.

Functia era deja disponibila in Messenger, insa permitea doar trimiterea unei poze unui prieten. De acum aveti la dispozitie posibilitatea de a trimite o harta prietenilor iar acestia pot naviga prin ea pentru a obtine mai multe repere a locatiei in care va aflati.

Pentru a partaja o locatie in timp real, utilizatorii vor trebui sa deschida o fereastra de chat cu un prieten, sa apese pe sageata de locatie, din optiuni, sa acorde permisiuni aplicatiei de a rula in fundal activarea locatiei si apoi sa trimiteti locatia prietenului vostru.

Locatia in timp real va fi disponibila timp de 60 de minute, desi utilizatorii vor putea oricand sa opreasca partajarea cu prietenii. Functia este disponibila atat in ferestrele de chat individuale cat si in cele de grup. De asemenea, functia va oferi si o estimare a timpului necesar pentru a ajunge in locatia in care se afla prietenul ce va trimis o locatie.

PUBLICITATE

Noua functie a inceput sa fie disponibila utilizatorilor Facebook, urmand sa fie implementata gradual prin intermediul unui update al aplicatiei Messenger de pe magazinele Google Play si App Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA