Facebook planuieste introducerea mesajelor ce se autodistrug

Now Reading
Facebook planuieste introducerea mesajelor ce se autodistrug


Reteaua de socializare Facebook testeaza pe utilizatorii din Franta ai aplicatiei Messenger posibilitatea de a trimite mesaje care vor disparea la o ora dupa momentul trimiterii. Nu este prima oara cand Facebook face astfel de teste, primele fiind incepute in 2014.

Miscarea se vrea a fi o modalitate prin care Facebook incearca sa contracareze aplicatia Snapchat, cea mai cunoscuta aplicatie in care mesajele dispar automat dupa cateva secunde de la citire sau dupa ce sunt vazute de un anumit numar de utilizatori. Facebook a incercat in trecut sa cumpere Snapchat contra sumei de 3 miliarde dolari, insa a fost refuzata.

Facebook a introdus in aplicatia Messenger o optiune prin care mesajele pot disparea automat dupa o ora, optiunea fiind valabila in Franta pentru utilizatorii de iOS si Android. Posibilitatea de a folosi mesaje efemere reprezinta inca o caracteristica amuzanta a aplicatiei Messenger, spun cei de la Facebook.

Functionalitatea este gandita mai ales pentru adolescenti, existand in prezent un trend al aplicatiilor de mesagerie la care postarile se autodistrug dupa un anumit timp, cea mai populara fiind Snapchat.

PUBLICITATE

fb mesaje auto

Conform Hotnews, daca feedback-ul din Franta va fi pozitiv, functionalitatea va fi extinsa la nivel mondial. Messenger, aplicatie impusa de Facebook tuturor celor care vor sa faca chat pe mobil, a ajuns la 700 de milioane de utilizatori.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA