Facebook retrage aplicatiile Poke si Camera

Now Reading
Facebook retrage aplicatiile Poke si Camera


Pentru că Facebook a realizat multe aplicaţii de alungul anilor şi nu toate au fost succesuri, a decis să renunţe la unele dintre ele.

Înainte să se arunce la achiziţii de o valoare fabuloasă, cei de la Facebook s-au inspirat de la concurenţă şi au creat câteva aplicaţii, mai mult sau mai puţin interesante. Respectivele programe nu vor mai putea fi descărcate din AppStore sau Google Play.

Este vorba de Facebook Poke şi Facebook Camera. Ambele sunt nişte programe care au putut fi instalate atât pe iDevice-uri, cât şi pe Androide, dar de care este foarte puţin probabil să fi auzit vreodată. Poke era o clonă de Snapchat care vă permitea să trimiteţi mesaje ce urmau să dispară de pe telefonul destinatarului, la scurt timp după ce au fost văzute prima oară. Cei care şi-au dorit vreodată mesaje cu termen pentru autodistrugere s-au rezumat însă la alternativa mai consacrată, Snapchat.

Facebook Camera era, într-o oarecare măsură, o clonă de Instagram – companie achiziţionată ulterior de Facebook. Aceasta vă permitea să faceţi poze, să le editaţi într-un mod simplist, să aplicaţi diverse efecte şi să urcaţi rezultatele pe Facebook. Camera nu a fost nici o secundă o aplicaţie proastă, funcţionalitatea sa a fost însă integrată în timp în aplicaţia principală de Facebook. În cazul în care aveţi deja pe telefon aceste două aplicaţii, le veţi putea folosi pe termen nelimitat.

PUBLICITATE

Tot zilele trecute, oficialii companiei au introdus o schimbare importantă în aplicaţia Facebook pentru mobile. De acum înainte, puteţi realiza postări in-app fără o conexiune la internet. Deşi rezultatul final va fi urcat pe pagina voastră de profil atunci când veţi fi din nou online, important este că nu veţi mai irosi efortul investit într-o postare doar pentru că nu aţi avut pentru câteva secunde o conexiune WiFi sau 3G.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA