Facebook schimba si Timeline-ul

Now Reading
Facebook schimba si Timeline-ul


c15eec042f3df3eaaae12bd901e83e9eFacebook a decis ca este timpul pentru inca o schimbare dupa recenta lansare a News Feed. Reteaua de socializare va schimba din nou Timeline-ul.

Facebook a decis sa aplice inca o schimbare paginile utilizatorilor sai. De aceasta data a umblat (din nou) la Crononologia afisata in pagini. Astfel, userii vor incepe sa vada noul Timeline afisat in dreapta paginii de profil, dupa cum anunta CNET. Cea mai importanta schimbare nu este insa pozitia Timeline-ului, ci chiar designul acestuia.

Facebook a decis sa renunte la Timeline-ul pe doua coloane si sa afiseze o singura coloana cu evenimentele utilizatorilor. O fi bine, o fi rau? Cert este ca Timeline-ul va arata mai simplu decat pana acum, ceea ce ar putea reprezenta o evolutie in designul paginii, dar credem ca pana si Mark Zuckerberg ar trebui sa recunoasca faptul ca a cam abuzat de schimbari in ultimul an, iar asta ar putea nemultumi userii retelei.

Screen-Shot-2013-03-01-at-1.07.54-PM

Facebook spune ca ideea de schimbare vine insa chiar de la utilizatori. “Am auzit de la voi (de la useri – n.r.) ca actualul Timeline este destul de greu de urmarit. Incepand de astazi, toate postarile sunt in dreapta, iar fotografiile muzica si cele mai recente activitati sunt in stanga”, a scris intr-o postare pe blogul retelei, Rose Yao, coordonatorul de produs pentru Facebook Open Graph.

PUBLICITATE

Potrivit ceor de la TheNextWeb, primii care vor vedea schimbarile sunt, ca de obicei, utilizatorii din Noua Zeelanda.

Reprezentatii Facebook nu au anuntat cand va deveni noul Timeline disponibil pentru toata lumea, dar dupa cum obisnuieste compania, schimbarea se va face treptat.

Screen-Shot-2013-03-01-at-12.56.54-PM

Sursa: Hit.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA