Facebook va scana pozele din telefon pentru a detecta prietenii pe care ii ai in retea

Now Reading
Facebook va scana pozele din telefon pentru a detecta prietenii pe care ii ai in retea


Reteaua de socializare Facebook va lansa o noua functie, numita “Photo Magic” , ce va avea sarcina de a identifica mai usor prietenii din pozele pe care le ai in telefon si care au un cont de Facebook. Cu alte cuvinte vei putea sa faci share de poze cu prietenii tai inainte de a urca acele poze pe reteaua de socializare.

Folosind functia de recunoastere faciala, aplicatia Messenger se va uita printre pozele recente facute cu telefonul mobil pentru a iti identifica prietenii din pozele respective.

Daca Photo Magic va recunoaste unul din prietenii tai, Messenger iti va trimite o notificare in care te va intreba daca vrei sa trimiti poza respectiva prietenului tau. Pentru utilizatori acest lucru inseamna ca atunci cand vor face o poza pe Android, prietenii care apar in poze vor putea primi instant poza respectiva.

Pentru ca Photo Magic sa poata iti scaneze pozele, va trebui ca utilizatorii sa ii permita aplicatiei accesul catre camera foto si istoricul ultimelor poze facute.

PUBLICITATE

Daca totusi ti se pare ciudat ca Facebook sa iti scaneze pozele pe care le ai in telefon, poti oricand sa dezactivezi functia  “send-to-your-friend notifications” sau cea de recunoastere faciala.

0ad380816c349468ce4804313e86be368da5643d

Functia este inca stadiu de testare si este posibil sa nu fie lansata prea curand in Europa datorita presiunilor facute asupra Facebook cu privire la confidentialitatea datelor utilizatorilor.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA