Facebook vrea sa ajute utilizatorii sa gaseasca prieteni cu care sa se joace online

Now Reading
Facebook vrea sa ajute utilizatorii sa gaseasca prieteni cu care sa se joace online


Facebook testează fara prea mare publicitate o nouă caracteristică care permite utilizatorilor să găsească alte persoane pentru a juca jocuri video online.

Unii utilizatori au raportat că au văzut o nouă pictogramă, “Find Players”, în zona utilizată pentru a posta actualizari de stare și postări. Lucrurile pe care le-ați aștepta de la o astfel de caracteristică – cum ar fi integrarea cu PSN, Steam sau Xbox Live – nu sunt prezente. În schimb, vi se solicită să oferiți echipei dvs. un nume, o descriere, o etichetă hash și, opțional, o fotografie.

Cel mai mare avantaj pentru aceasta functie este faptul că ar putea permite persoanelor să organizeze jocuri in echipă pentru titluri care nu au neapărat o componentă multiplayer întărită. Primul joc care ne vine în minte este Pokemon Go, unde puteți participa la Raid Battles, dar la capitolul explorare și capturarea de personaje jocul nu este la fel de colaborativ. În acest caz, ne putem imagina pe cineva care folosește funcția “Găsiți jucători” pentru a le spune prietenilor ce vrea sa puna la cale, de exemplu.

De asemenea functionalitatea “Find Players” de pe Facebook poate fi folosita pentru a organiza jocuri de cărți și table – cum ar fi Dungeons and Dragons sau Magic: The Gathering.

PUBLICITATE

Mici teste ale acestei functionalitati au aparut pe Facebook de octombrie. În prezent, Facebook o testează pe grupuri care se concentrează în jurul jocurilor video.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA