Now Reading
FIFA 18 DEMO [Gameplay Video]


EA Sports a lansat la sfarsitul saptamanii versiunea DEMO pentru FIFA 18 iar noi am descarca jocul si am facut un review despre impresiile lasate.

Daca vreti sa jucati versiunea DEMO aveti acces gratuit pe PC, Xbox One si Playstation 4 si v-a trebui sa va inarmati cu rabadare intrucat e posibil sa fiti nevoiti sa incercati de mai multe ori pana veti reusi sa descarcati fisierul. Inainte de asta, asigurati-va ca aveti minim 7 GB memorie interna pentru download.

Vedeta de anul asta a jocului este Cristiano Ronaldo iar versiunea FIFA 18 DEMO va ofera acces la meciuri amicale si un prim capitol din modul de joc Alex Hunter: The Journey.

Aveti la dispozitie 4 stadioane si doar cateva echipe in modul Kick Off si de asemenea nu sunt disponibile toate optiunile din meniul de setari.


Si cu toate ca exista unele limitari, jocul arata excelent, de la grafica la detalii. Atmosfera de pe stadioane, reluarile etc., totul arata un produs bine impachetat.

Merita sa aruncati o privire si pe povestea lui Alex Hunter si sa schimbati putin registrul, intrand in pielea unui jucator si sa traiti o mica poveste.

Toate impresiile despre joc le-am pus in clipul de mai jos, pe care il regasiti si pe canalul nostru de gaming de Twitch.

Fifa 18 va fi lansat pe 29 septembrie şi va fi disponibil pentru PC, Xbox 360, Xbox One, Play Station 3, Play Station 4 şi Nintendo Switch.

EA promite că FIFA 18 include tehnologia Real Player Motion, care confera jucatorilor miscari specifice care i-au consacrat si animații realistice si naturale de joc, dar si Energetic Atmosphere, un nou mod de realizare a atmosferei din jurul terenului de fotbal si din tribune, in funcție de specificul meciului si al stadionului pe care se disputa.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA