FIFA Mobile are o sectiune dedicata pentru Cupa Mondiala

Now Reading
FIFA Mobile are o sectiune dedicata pentru Cupa Mondiala


Jucătorii de FIFA 18 se bucură de propriul lor mod dedicat Cupei Mondiale de câteva săptămâni, dar acum FIFA Mobile are propria versiune a evenimentului.

Până pe 1 august, utilizatorii jocului mobil pot alege una dintre cele 32 de țări calificate și pot juca o campanie unică pentru competiția globală. La fel ca si versiunea pentru console, jucătorii pot alege si una din cele 16 națiuni necalificate prin intermediului propriului lor mod de poveste separat.

Evenimentul special va avea și un mod VS Attack pentru competiții player-versus-player cu meciuri între echipe reale reale și cele fantasy, împreună cu provocări pentru obtinerea de bonusuri si recompense în joc. Meciurile reale, programate la Cupa Mondială sunt, de asemenea, disponibile pe FIFA Mobil si vor exista de asemenea recompense pentru jucatorii care vor prezice cu exactitate rezultatele meciurilor din lumea reală.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA