Files, primul file manager Windows Phone

Now Reading
Files, primul file manager Windows Phone


Anunţat în urmă cu ceva timp şi dezvoltat în întregime de către Microsoft, Files este primul file manager Windows Phone lansat oficial.

Deşi nimeni nu se aşteapă să îndeplinească cu un smartphone 100% dintre activităţile pe care le întreprinde cu un desktop sau notebook, foarte mulţi dintre noi ne dorim un manager de fişiere pe telefon.

Files este numele managerului de fişiere anunţat de directorul responsabil de Windows Phone în urmă cu ceva timp. Ca funcţionalitate, Files nu face minuni. În schimb, va permite să accesaţi toate fişierele pe care le aveţi pe telefon sau pe un card SD conectat la telefon. Astfel, puteţi muta şi şterge diverse tipuri de conţinut. În plus, puteţi crea şi şterge directoare, pentru a vă sorta cât mai bine pozele şi muzica, de exemplu.

1 of 62 of 6

Marea problemă cu acest file manager Windows Phone este că momentan e limitat pe partea de compatibilitate. Chiar dacă poate fi descărcat şi instalat gratuit din Windows Phone Store, trebuie să aveţi pe telefon Windows Phone 8.1, care la această oră este disponibil doar într-o variantă Developer Preview.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA