Filme romanesti disponibile gratuit pe CinePub

Now Reading
Filme romanesti disponibile gratuit pe CinePub


Iubitorii de filme romanesti sau cei care doresc sa descopere o colectie de scurtmetraje si lungmetraje au la dispozitie un website ce ofera in mod gratuit posibilitatea de a le urmari.

CinePub este un proiect ce apartine agentiei romanesti de comunicare GAV, realizat in parteneriat cu cei de la Google.

CinePub este un proiect menit sa aduca in atentia publicului cinefil nu doar filme de autor, ci si productii independente, realizate de pasionati aflati la inceput de drum.

Utilizatorii au la dispozitie in mod gratuit si legal posibilitatea de a urmari titluri precum Ursul de Dan Chisu (2011), Legaturi Bolnavicioase de Tudor Giurgiu, Francesca de Bobby Paunescu s.a.

PUBLICITATE

Utilizatorii au la dispozitie si filme de animatie, scurtmetraje dar si documentare.

Prin intermediul acestor poveşti în imagini încercăm apropierea publicului de filmul românesc, de multe ori uitat. Pentru că filmul ne implică, ne provoacă, ne inspiră şi ne conectează. Altfel spus, Cinepub ne apropie de poveştile de care avem nevoie. Zi de zi.“, spun creatorii website-ului.

Website-ul poate fi accesat la adresa www.cinepub.ro

lungmetraje


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA