Final Fantasy Crystal Chronicles ajunge pe Switch si Playstation 4

Now Reading
Final Fantasy Crystal Chronicles ajunge pe Switch si Playstation 4


Final Fantasy XV Pocket Edition nu este singurul joc Final Fantasy care se va lansa si pe consola Nintendo Switch. Square Enix mareste numarul de titluri disponibile pentru seria JRPG prin aducerea Final Fantasy Crystal Chronicles pe consola Nintendo, cât mai curând anul viitor. Și, de asemenea, acest titlu isi face debutul si pe Sony Playstation 4.

Un tweet care anunță ediția remasterizata a jocului original cult de la GameCube, cu un teaser video pentru a vă reimprospata memoria, a venit prin intermediul contului Final Fantasy de pe Twitter. Veți prelua din nou controlul asupra unui echipaj de 4 persoane însărcinat cu vindecarea lumii lor murdare de vapori otrăvitori numiti Miasma, folosind cristale pentru a capta antidotul: un combustibil mistic cunoscut sub numele de Myrrh. Dar cel mai bun lucru despre acest spinoff a fost întotdeauna posiblitatea de a juca in mod multiplayer. Veti putea juca cu până la patru jucători care se alătură echipei locale folosind Game Boy Advance ca controller extra.

Deci ce este nou? Deși nu este oficial, putem juca on-line, în plus față de distracția multiplayer locală, ceea ce ar trebui să fie mult mai ușor pentru posesorii de console Switch, mulțumită Joy-Cons. Judecând după alte versiuni remasterizate recente, vă puteți aștepta la nivele cu mai multe detalii și o coloană sonoră remixată.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu