Fire Pro Wrestling World se va lansa pe PC si PS4

Now Reading
Fire Pro Wrestling World se va lansa pe PC si PS4


Studioul Spike Chunsoft a anunțat lansarea pe piață a jocului Fire Pro Wrestling World, titlu ce urmează să fie disponibil pentru PlayStation 4 și PC, prin intermediul platformei Steam.

Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului Game Developers Conference 2017. Jocul va fi lansat via Steam Early Access în cea de-a doua parte a anului 2017, urmand ca versiunea de PS4 sa fie lansată ulterior.

Fire Pro Wrestling World va avea suport pentru multiplayer offline cu până la 4 jucători pe PS4 și până la 8 jucători pe PC, iar în online multiplayer până la 4 jucători pe ambele platforme.

 

Fire Pro Wrestling World este unul din cele mai longevive titluri dedicate pasionaților de jocuri de bătaie de tip wrestling. Jucătorii își pot customiza aproape toate aspectele meciurilor, de la jucătorii aleși să lupte în ringul de luptă, la participarea în competiția pentru câștigarea centurii supreme.

PUBLICITATE

Cei care se înscriu în programul Early Acces vor avea acces la versiunea online, complet jucabilă a titlului, precum și instrumente de customizare a jucătorilor, centurilor, arbitrii, ringuri și logo-uri. De asemenea cei care vor face o precomandă vor primi un preț mai redus al jocului.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA