Firefox va renunta la functia Hello din browserul sau

Now Reading
Firefox va renunta la functia Hello din browserul sau


Prezentata in luna martie a anului trecut, functia Firefox Hello a fost prezentata initial ca o alternativa utila la apelurile video gratuite.

Practic toti utilizatorii Firefox puteau sa initieze un apel video prin intermediul unui plugin introdus de catre cei de la Mozilla. Cei ce vroiau sa utilizeze serviciul cu alti utilizatori trebuiau sa trimita un link de invitatie catre persoana cu care doreau sa discute.

Ulterior, Firefox Hello a fost prezentata ca o unealta de browsing in grup. Practic utilizatorii puteau sa faca share unei pagini web pe care o viziteaza in timp real si sa si activeze convorbirile video/audio. De data aceasta insa pentru accesarea functiilor, utilizatorii erau obligati sa aiba un cont de utilizator.

firefoxhello2

Incepand cu data de 13 septembrie, Mozilla a anuntat ca va elimina definitiv pluginul Firefox Hello odata cu versiunea 49 a browserului. Dezactivarea pluginului va fi facuta in mod automat odata cu actualizarea la ultima versiune a lui Firefox.

PUBLICITATE

Cei de la Mozilla spun ca vor lucra in continuare la dezvoltarea serviciilor WebRTC (Web Real-Time Communications), o tehnologie pe care s-a bazat Firefox Hello.

firefox hello1


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA