Fitbit lanseaza o aplicatie de antrenamente pentru Xbox

Now Reading
Fitbit lanseaza o aplicatie de antrenamente pentru Xbox


Dacă ești gamer, știi că poate fi destul de dificil să te dezlipesti de ecran pentru a face un exercițiu de miscare. Fitbit, totuși, nu crede că trebuie sa renunti neaparat la ecran. Acestia au lansat o versiune pentru consola Xbox One a aplicației sale Coach (lansată pe mobil și PC-uri în toamnă), care vă permite să faceti diverse exercitii de miscare si rutine de fitness ghidate după sesiunile de joc.

Aplicatia ofera o gamă de antrenamente audio și video, programe de training personalizate și muzică personalizată care vă permite să va antrenati zi de zi. Și logic, există legături în cazul în care aveți un dispozitiv Fitbit. Aplicația va afișa ritmul cardiac pe ecran și vă va recomanda antrenamente în funcție de nivelurile actuale de activitate.

Aplicația de coaching pentru Xbox este deja disponibila pentru download. Ca aproape toate aplicatiile de fitness disponibile pe Android sau iOS, aplicatia Coach pentru Xbox One este gratuita dacă vă mulțumiți cu un program personalizat și o “selecție” de antrenamente suplimentare.

Daca sunteti nou pe aplicatie, iata la ce va puteti astepta de la aplicatie.

PUBLICITATE

– Antrenamente video – cum ar fi Warm It Up și 10-Minute Abs – care vă arată exercițiile și oferă coaching-ul pas cu pas, motivații și sfaturi. Cele mai multe antrenamente sunt dinamice și se dezvoltă pe baza planurilor, obiectivelor și feedback-ului. Noile antrenamente sunt adăugate în mod regulat pentru a menține lucrurile proaspete.
– Muzică personalizabilă prin Radio Fitbit alimentat de Feed.fm, care oferă o varietate de posturi, de la pop la hip-hop, astfel încât să puteți alege ceea ce vă motivează.
– Antrenamente recomandate bazate pe activitatea zilnică (dacă utilizați un dispozitiv Fitbit), oferind o orientare personalizată de fitness pentru a vă ajuta mai bine să vă atingeți obiectivele.
– Mai mult de 50 de programe de antrenament audio și de mers pe jos ale expertului în aplicația mobilă Fitbit Coach, concepută pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți în mod sporit rezistența, viteza și forma. Alegeți din sesiuni în aer liber sau interior și selectați dificultatea, durata, antrenorul și muzica.

Daca vreti mai mult, va trebui să platiti 40 de dolari pe an pentru un abonament Premium Coach care va permite să accesați mai multe programe și altfel să deblocați întregul potențial al aplicației. Aceasta nu este o sumă banală doar pentru a obține un exercițiu personalizat, dar ar putea fi justificat în acele zile în care nu vrei să te chinui sa ajungi pana la sala de sport după o lungă rundă de jocuri pe consola.

Aplicatia Fitbit Coach pentru antrenamente personalizare este disponibila in Microsoft Store pentru download pentru Windows 10 si Xbox.

Versiunile pentru Android si iOS sunt disponibile pe AppStore si Google Play.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA