Fitbit Ace, primul tracker de fitness pentru copii

Now Reading
Fitbit Ace, primul tracker de fitness pentru copii


Obezitatea la copii este o realitate ingrijoratoare, iar Fitbit vrea să facă ceva. De aceea lansează noul tracker de fitness Fitbit Ace pentru copii.

La suprafață, s-ar putea să credeți că acesta este un Fitbit Alta HR reambalat – și ați putea sa aveti dreptate. Dar Ace are un set complet nou de funcții, conceput special pentru copiii cu vârsta de opt ani și peste. Acest dispozitiv poate urmări pașii copiilor dvs., minutele active și statisticile de somn și puteți personaliza chiar pasul zilnic și obiectivele minime active. Caracteristicile Ace afiseaza memento-uri pentru a ajuta copiii să-și amintească să se miște dacă au stat prea mult timp. Copiii vor primi mesaje de celebrare și insigne de colecție dacă își ating obiectivele.

Fitbit va introduce, de asemenea, noi competiții în aplicația Fitbit, care permit membrilor familiei să concureze reciproc pentru a atinge anumite obiective.

Alături de asociația Fitbit Ace, compania introduce un nou cont de familie Fitbit. Acest lucru va permite părinților să managerieze mai atent activitățile, progresele și solicitările copiilor lor în aplicația Fitbit. Există, de asemenea, o nouă setare pentru ceea ce vizualizeaza copilul, care limitează datele pe care copilul le vede în aplicație. Dacă nu doriți ca ei să vadă solicitările prietenilor lor, puteți dezactiva această funcție.


Dacă copilul dvs. se întâmplă să dețină un smartphone, acesta poate primi notificări pentru apeluri direct pe încheietura mâinii.

Fitbit Ace are o baterie care durează până la cinci zile dupa o singură încărcare și dispune de o bratara reglabilă, rezistentă la duș, care vine în două culori – albastru electric și violet puternic. Acesta este disponibil pentru pre-comanda pe Fitbit.com pentru 99.95 dolari, cu disponibilitatea globală începând cu T2 al anului 2018.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA