Focos, aplicatia ideala pentru poze tip portret pe iOS

Now Reading
Focos, aplicatia ideala pentru poze tip portret pe iOS


Cu totii stim ca telefoanele iPhone de la Apple au unele din cele mai performante camere foto insa aplicatia implicita nu are intotdeauna cele mai bune optiuni pentru fotografii care isi doresc unelte avansate.

Daca aveti un iPhone 7 Plus, 8 Plus sau iPhone X, ce dispune de un sistem dual de camere foto, atunci aplicatia Focos poate fi una ideala daca doriti sa creati imagini cu un nivel avansat de setari.

Editorul de imagini in mod Portret Focos a primit o actualizare, care ar trebui să starneasca interesul celor ce au unul din modele de iPhone mentionate. Aplicația a primit multe aprecieri din partea utilizatorilor, fiind inclusa in listele celor mai bune aplicatii ale momentului de pe AppStore. Aceasta ofera unelte avansate de fotografiere, cum ar fi ajustarea granulară și bokeh, iar versiunea 1.2 se bazează pe setul de funcții existent adăugând capacitatea de a aplica efecte optice lentilei reale la imaginile de profunzime.

Actualizarea introduce o interfață reproiectată pentru a se potrivi cu noile obiective presetate, printre care se numără Olympus Zuiko, Helios 44, CarlZeiss Jena, CarlZeiss Otus, Leica Noctilux, Minolta STF, Minolta RF250, A1, A2, A3 și A4.

PUBLICITATE

În plus față de lentilele de mai sus, utilizatorii pot crea presetări personalizate pentru imagini cu informații de adâncime prin combinarea mai multor setări ale obiectivelor și salvarea lor sub un nume care poate fi recunoscut. Biblioteca de presetări poate fi, de asemenea, re-organizata pentru acces ușor din meniul de editare.

De asemenea actualizărea aduce noutati si in sectiunea de filtre a aplicației, unde a fost adăugat un efect de tilt-shift, oferind utilizatorilor un alt nivel de control asupra planului de focalizare la lărgirea diafragmei, în timp ce un nou raport de 2,25:1 poate fi găsit în meniul de decupare .

Un nou mod de luminozitate a fost adăugat, de asemenea, în modul încorporat al camerei Focus, care ar trebui să ajute la fotografierea în modul portret în condiții de iluminare scăzută, iar aplicația acceptă acum Bluetooth pentru a face fotografii de la distanță.

Nu in ultimul rand, o privire la ecranul cu setări generale arată o posibilitate de a alege între formatele de export JPEG, HEIC și TIFF, precum și un selector simplu de limbi, care include acum și persană.

Focos acceptă iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus și iPhone X și este disponibila in mod gratuit pe App Store, deși multe funcții pro spot fi achizitionate contra cost. Versiunea pro a aplicatiei costa 0,99 $ lunar sau de 5,99 $ pe an, dar există și o opțiune de achiziție de 9,99 $ pe tota durata de folosire a aplicatiei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA