Football Manager 2018 Mobile aduce noutati importante

Now Reading
Football Manager 2018 Mobile aduce noutati importante


Cea mai recenta versiune a jocului Footbal Manager creeat de Sports Interactive este disponibila acum in magazinul Google Play pentru dispozitivele Android.

Football Manager 2018 Mobile este una din cele trei versiuni care se lanseaza in aceasta luna pe piata. Pe langa versiunea pentru mobil urmand sa fie disponibile versiune pentru PC/MAC dar si una pentru tablete.

Versiunea pentru tablete, denumita Football Manager Touch 2018, urmeaza sa fie disponibila in magazinul Google Play incepand cu data de 24 noiembrie. Daca nu aveti rabdare pana atunci puteti sa incercati deja versiunea pentru telefon care aduce cateva imbunatatiri notabile fata de editia precedenta.

Schimbarea cea mai evidentă este o interfață de utilizator actualizată, care face mult mai simple și mai rapide formarea echipelor de start, selectarea jucătorilor și, în general, navigarea în lista de meniuri a jocului.

PUBLICITATE

Publisher-ul Sega a confirmat, de asemenea, că versiunea mobilă din acest an se mândrește cu cea mai mare bază de date a jucătorilor, cu aproximativ 21.500 de jucători din zeci de ligi – inclusiv pentru prima dată, ligi din Coreea și SUA. Alte caracteristici includ abilitatea de a vă construi un nou stadion propriu, rapoarte ale echipei îmbunătățite, scouts de tineret și managerii de sex feminin.

Titlul este disponibil contra cost in magazinul Google Play, pe langa cei 9 dolari jucatorii urmand sa regaseasca si tranzactii in app. Acest lucru nu este nou pentru serie, deși și se pare că jocul poate fi jucat si fara a apela la acesta microtranzactii, ce aduc cheltuieli suplimentare. Achizițiile în aplicație variază de la 0,79 dolari la 14,99 dolari.

Football Manager Mobile 2018 este disponibil in magazinul Google Play si poate fi descarcat de aici.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA